Україна
22 травня 2020
На вихідних очікуються дощі по всій території України
Погода 23 і 24 травня буде досить прохолодною, як для закінчення весни.
news-image

Погода 23 і 24 травня буде досить прохолодною, як на кінець весни. Дощі очікуються по всій території країни. Про це стало відомо з повідомлення Укргідрометцентр.

У суботу в східних регіонах дощі, вдень від 12 до 14 градусів тепла. На півночі також очікуються дощі. Температура повітря вдень +13...+15, а вночі - +3...+5.

У центральних областях вдень від +12 до +14, а вночі - від +3 до +5. На півдні вдень +14...+16, вночі - +5...+7. На заході України без опадів, денна температура становитиме +15...+17, вночі стовпчик термометра покаже від 3 до 5 градусів тепла. З відкритих джерел

У неділю грозові дощі очікуються у західних регіонах країни. На півночі синоптики прогнозують температуру повітря від +14 до +16 градусів, а вночі - від +3 до +6. На заході вдень температура повітря становитиме від +15 до +17 градусів, а вночі - від +6 до +8. У південних областях вдень від +16 до +18, а вночі - від +8 до +10.

У центральних областях вдень повітря прогріється до 15-17 градусів вище нуля, а вночі - до +3-5. На сході України денна температура сягатиме від +14 до +17, вночі похолодає до +5.

 

Нагадаємо, раніше ми писали про найкращі фільми про космос для перегляду на вихідні.

Стало відомо, які країни світу і коли відкриють кордониПандемія коронавірусу призвела до самоізоляції країн світу і практично поклала на лопатки туристичну галузь. Зараз неможливо провести вихідні в Кракові чи поїхати на тиждень до Червоного моря, як це було ще пару місяців тому.

До речі, радимо вам, як підтримати своє здоров'я під час карантину. Карантин - не привід просто сидіти вдома перед телевізором за переглядом безкінечних серіалів.

Читайте також:Припиніть жити в ілюзіях! Вірус не відступив, - Кличко