Спорт
22 травня 2020
Відновлення футбольного сезону в Україні перенесли на 6 червня
Хто вже не може без великого футболу, доведеться ще трохи почекати.
news-image

Відновлення сезону української Прем'єр-ліги перенесено з 30 травня на 6 червня, повідомили спортивні оглядачі кореспонденту ДТ.

Хто вже не може без великого футболу, доведеться ще трохи почекати. Перший післякарантинний тур УПЛ, він же 24 тур сезону 2019/2020, він же другий тур другого етапу, що був запланований на 30 травня, але пройде 6 червня. Так як не всі команди встигають провести тести і повноцінно підготуватися. Питання майже вирішене. А головна гра цього туру "Шахтар" - "Динамо" пройде в цей день в Києві. Готуємося", - написав Галушко в Facebook.

Нагадаємо, 17 березня в зв'язку з пандемією коронавіруса в Україні були припинені всі футбольні змагання.

Після 23-х турів УПЛ в таблиці впевнено лідирує донецький "Шахтар", слідом за якою йдуть "Зоря" і "Динамо".

Як ми писали, планувалося, що українська футбольна Прем'єр-ліга прийняла рішення відновити розіграш національного чемпіонату 30 травня. У планах керівництва української ліги дограти турнір до 19 липня.

Також стало відомо, що за інформацією Sport Arena, головний тренер збірної України Андрій Шевченко і його тренерський штаб отримають від Української асоціації футболу пропозицію продовжити контракти на 2,5 року, до чемпіонату світу-2022 в Катарі.

До речі, у ФІФА зробили заяву, що світ повинен відновити великий футбол не раніше вересня поточного року.

Раніше ми повідомляли, що легендарний українець Валерій Лобановський потрапив у десятку найкращих футбольних тренерів у історії. Валерій Лобановський посів у рейтингу десяте місце. Найкращим в історії визнали шотландського тренера англійського "Манчестер Юнайтед" Алекса Фергюсона.

Читайте також:1 червня буде відновлена робота спортивних комплексів, фітнес-центрів та басейнів