Події
22 травня 2020
Масове вбивство на Житомирщині: дружина стрілка назвала причину конфлікту
Як відомо, в ході конфлікту жертвами стрілка стали його приятелі-кияни, з якими він зустрічався не вперше.
news-image

Стали відомі нові подробиці кривавої трагедії, яка сталася в ніч на п'ятницю біля села Новоселиця Житомирської області. Нагадаємо, за даними Нацполіції, 58-річний місцевий житель Анатолій З., орендар ставка, вбив з мисливської рушниці сімох осіб на березі водойми.

Як стало відомо, в ході конфлікту жертвами стрілка стали його приятелі-кияни, з якими він зустрічався не вперше.

У Новоселиці розшукали дружину стрілка. З гіркотою в голосі вона розповіла виданню Сегодня про те, що сталося.

Затриманий мій чоловік. Все це відбулося на березі ставка. Там, де випивається горілка, – завжди конфлікт. Мій чоловік – людина запальна. Він уже визнав свою провину. Що стало причиною конфлікту? Чоловік встиг мені сказати, що конфлікт розгорівся через слова його приятелів про те, що вони воювали, а він своїх дітей не пустив до армії", – розповіла нам дружина затриманого Ольга.

Жінка додала, що частина із загиблих були приятелями чоловіка, які неодноразово приїздили до нього порибалити. Закінчуючи розмову, Ольга риторично додала: 

Добре в нашій родині вже не буде ніколи".

Також відомо, що єдиний чоловік, який вижив в цій стрільбі, зараз перебуває на допиті.

У пресслужбі поліції Житомирської області розповіли, що за фактом стрілянини вже відкрили кримінальне провадження.

Слідчі почали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, це – умисне вбивство двох і більше осіб. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення", – заявили правоохоронці.

Нагадаємо, в лісі Житомирської області один з членів компанії друзів, які виїхали на риболовлю, розстріляв сімох людей. На березі ставка неподалік від с. Новоселиця Попільнянського району Житомирської області відпочивала компанія киян, які там зібралися половити риби. Всього, за даними слідства, їх було 9 чоловік, включаючи орендаря ставка 1962 р.н.

Також ми повідомляли, що у центрі Києва, в квартирі на вулиці Городецького, знайшли застреленим бізнесмена Леоніда Вульфа. Правоохоронці озвучили версію про самогубство.

Зазначимо, поліція розслідує смерть Сергія Старицького як самогубство, друг загиблого повідомив про умисне вбивство.

Читайте також:Міст разом з фурою, яка проїжджала по ньому, впав на Дніпропетровщині