Суспільство
22 травня 2020
Помер колишній нардеп Анатолій Матвієнко. Йому було 67 років
Про смерть політика повідомив нардеп Микола Княжицький
news-image

Сьогодні, 22 травня, народний депутат України Микола Княжицький повідомив про смерть колишнього народного депутата і відомого українського політика Анатолія Матвієнка у віці 67 років. Про це нардеп розповів на своїй офіційній сторінці в Facebook, пише «Є!».

Анатолій Сергійович Матвієнко помер. Він завжди був патріотом і справжнім українцем, в незалежній Україні завжди був одним з лідерів націонал-демократичних сил", — написав народний депутат Микола Княжицький.

За словами політика, Анатолій Матвієнко любив і підтримував українську культуру, історичні дослідження. У нього навіть була мрія об'єднати українські церкви, а також побачити Україну сильною і соборної.

У 2004 році під час президентських виборів в Україні Анатолій Матвієнко керував Харківським регіональним виборчим штабом Віктора Ющенка. А в 2006-2007 роках став народним депутатом України від блоку "Наша Україна". Обраний народним депутатом у Верховну Раду України 8-го скликання у 2014 році від партії "Блок Петра Порошенка".

Політичний експерт Андрій Глывка повідомив, що прощання з Анатолієм Матвієнком пройде в суботу, 23 травня, в Михайлівському Золотоверхому соборі в Києві з 12 до 14 годин. Поховають Анатолія Сергійовича Матвієнка у неділю, 24 травня, в місті Бершадь Вінницької області в 10 ранку в Храмі Успіння Пресвятої Богородиці.

Також читайте: Справа Шеремета: слідство щодо ймовірних виконавців завершене

Читайте також:Масове вбивство на Житомирщині: дружина стрілка назвала причину конфлікту