Спорт
24 травня 2020
Збірна України проведе кіберфутбольний спаринг із командою Фінляндії у FIFA 20
Переможцем товариського поєдинку стане колектив, що набере найбільшу кількість очок
news-image
У понеділок, 25 травня, о 20:00 відбудеться онлайн-протистояння кіберфутбольних збірних команд Фінляндії та України з дисципліни FIFA 20.

Про це повідомляє Українська асоціація футболу, яка за підтримки Федерації кіберспорту України наживо транслюватиме матч на YouTube-каналі, пише «Є!».

Так, збірну України у віртуальному футбольному протистоянні з фінами представлятиме дует киян: 21-річний Денис Євтушик (Flewless_phoenix) та 25-річний Алекс Мерсер (ForlanFS).

Денис Євтушик є чинним чемпіоном України у FIFA 20 на ігровій приставці PS4, Алекс Мерсер входить до топ-100 світового рейтингу кращих кіберфутболістів FIFA 19, — інформують в УАФ.

Суперники виставлять проти синьо-жовтих одразу чотирьох гравців — Валттері Кюрьо (Valdoboii), Пюрю Раялу (NephewR), Йоеля Ніемеля (Tsouel) та Юссі Коівуніемі (JaKurrii). Змагання проходитимуть на двох ігрових консолях — PS4 та Xbox One.

Переможцем товариського поєдинку стане колектив, що набере найбільшу кількість очок. Команди проведуть чотири матчі: за перемогу нараховуватимуться по три очки, за нічию — по одному, за поразку — нуль.

Розклад ігор онлайн-батлу Фінляндії та України виглядає так:

  • Flewless_phoenix vs Valdoboii (PS4);
  • ForlanFS vs NephewR (Xbox One);
  • Flewless_phoenix vs JaKurrii (PS4);
  • ForlanFS vs Tsouel (Xbox One).