Події
26 травня 2020
Так буде з кожним, хто, надівши погони і отримавши владу, порушить закон і вчинить злочин, - Геращенко
Злочинців чекає суд і справедливе покарання у вигляді позбавлення волі на тривалий термін.
news-image

Антон Геращенко, заступник міністра внутрішніх справ, упевнений, що Микола Кузів та Сергій Сулима понесуть справедливе покарання за свої дії: побиття та зґвалтування жінки в Кагарлику.

Про це Геращенко написав у Facebook.

Ось так буде з кожним, хто, надівши погони і отримавши владу, порушить закон і вчинить злочин. На фото – колишні співробітники поліції, обґрунтовано підозрювані в зґвалтуванні, тортурах і побитті, – Микола Кузів та Сергій Сулима у слідчому ізоляторі", - йдеться у повідомленні.
 
 
 
Злочинців чекає суд і справедливе покарання у вигляді позбавлення волі на тривалий термін.

Також Геращенко заявив, що "реакція поліції на повідомлення про насильство і тортури в Кагарлицькому відділенні поліції була блискавичною".

Так, повідомлення з лікарні про насильство і тортури щодо потерпілої надійшло в Обухівський відділ поліції в неділю о 18:47. О 19:15 правоохоронці встановили особи підозрюваних у злочині співробітників поліції. О 19:40 вони були затримані і на місце злочину були викликані слідчі ДБР. О 8:00 Начальник Національної поліції Ігор Клименко підписав наказ про розформування Кагарлицького відділу поліції, відсторонення всього його керівництва і відсторонення начальника Обухівського районного відділу поліції. О 10:23 ранку понеділка прес служба Національної поліції зробила заяву про факт насильства і тортур і про затриманні підозрюваних", - додав Геращенко.

Нагадаємо, у місті Кагарлик Київської області розформовано відділок поліції після інциденту з побиттям і зґвалтуванням затриманої жінки.

Нагадаємо, стали відомі нові подробиці кривавої трагедії, яка сталася в ніч на п'ятницю біля села Новоселиця Житомирської області.

Раніше повідомляли, що у Житомирській області, де у квітні-травні палали великі лісові пожежі, службовці поліції, ДСНС на лісівники у вихідні проводять спільні рейди в екосистемах.