Політика
26 травня 2020
Саакашвілі: Легалізація грального бізнесу може принести 230 млн доларів до бюджету в перший рік
Саакашвілі закликає легалізувати гральний бізнес
news-image

Михайло Саакашвілі провів онлайн-зустріч з Давидом Арахамія, Данилом Гетьманцевим і представниками парламенту та бізнесу з приводу легалізації грального бізнесу. Про це він розповів на своїй офіційній сторінці в Facebook, пише «Є!».

За словами Саакашвілі, гральний бізнес давно потрібно легалізувати, тому що він продовжує існувати і працювати, але в тіні. Дивіденди з такого бізнесу не отримує бюджет у вигляді податків, а "всякого роду кришевателі".

У свій час гральний бізнес дозволив побудувати цілі всесвітньо відомі міста, таких як Лас-Вегас в Сполучених Штатах або Батумі у Грузії. Ми можемо виділити певні депресивні регіони або території і перетворити їх в буквальному сенсі в Клондайк", — заявив Саакашвілі.

За його словами, вже в перший рік бюджет може отримати понад 230 мільйонів доларів прибутку після впровадження єдиної фіксованої ліцензії на онлайн, так і на фізичні казино.

Це цілком реально і досить просто реалізувати", — підкреслив Саакашвілі.

Політик вважає, що головне — не створити нові корупційні годівниці, даремні комісії по контролю органів та інші схеми для "вибивання податків з бізнесу". Саакашвілі розповів, що це головне умова президента України Володимира Зеленського, і він згоден з главою держави.

Також читайте: Саакашвілі підтримав Гордона в скандалі через інтерв'ю з Гіркиним

Читайте також:Саакашвілі хоче розірвати угоду України з МВФ