Події
27 травня 2020
Гарні новини
Вдаримо позитивом по сірих буднях!
news-image

Тобі не вистачає добрих новин? «Є!» гарні новини!

Не все так погано! Редакція «Є!» знаходить добрі новини навіть у умовах кризи чи пандемії. Все буде добре!

На Одещині ремонтують дороги до морських курортів

На Одещині тривають ремонтні роботи на дорогах до головних морських курортів області. Про це повідомив голова Одеської обласної держадміністрації Максим Куций.

Аеропорт Львова відновлює роботу

Директорка міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького Тетянна Романовська розповіла, коли роботу летовища можуть відновити та яких умов вони будуть працювати. Також вона розповіла, як зміниться робота аеропорта.

В Європі вперше пересадили легені хворому на СОVID-19

Трансплантація легень хворому на СОVID-19 пацієнту проводилася вперше – як у віденській клініці, так і в Європі загалом. Через тиждень після операції жінка демонструє ознаки покращення.

В Уряді готують проєкт будівництва аеропорту Мукачево

В Уряді зазначили, що зараз дуже важливо підтримувати та розвивати регіональні аеропорти, адже на час пандемії внутрішній туризм залишатиметься у пріоритеті. Саме тому у відомстві готуються до будівництва аеропорту в Мукачеві.

Чорногорія наприкінці травня відкриє кордони для туристів

Уряд Чорногорії вже наприкінці травня відкриє кордони для іноземних громадян. Утім, тут поки що чекають туристів лише з тих країн, які майже здолали COVID-19. Раніше голова уряду Чорногорії Душко Маркович заявив про відсутність нових випадків COVID-19 у країні протягом 20 днів.

До кінця року Львів планує добудувати школу в смт Рудно

Львівська міська рада інвестує кошти в розвиток освіти сусідніх населених пунктів. Зокрема, відбувається фінансування будівництва школи № 74 у смт Рудно.

Валерій Лобановський увійшов до десятки найкращих тренерів в історії футболу

Легендарний українець Валерій Лобановський потрапив у десятку найкращих футбольних тренерів у історії.

Валерій Лобановський посів у рейтингу десяте місце. Найкращим в історії визнали шотландського тренера англійського "Манчестер Юнайтед" Алекса Фергюсона.

Оперна співачка з України підкорила Японію

Видатна оперна співачка Оксана Степанюк - солістка oпери Фудзівара (Токіо), колоратурне сопрано. З 2010 року працює в Японській опері Фудзівара (Токіо), з 2017 року працює в  Японській оперній асоціації.
 У 2019 році отримала нагороду Посол Гласності та Доброї Волі. 

Залізничні каси на всіх вокзалах країни відчинено

Укрзалізниця 27 травня відновила роботу залізничних квиткових кас на вокзалах. Пасажирам, які звертатимуться до залізничних кас без засобів індивідуального захисту, зокрема масок, квитки не продаватимуться.

Читайте також:До квітня наступного року 16 київських парків обладнають безкоштовним Wi-Fi