Комунальні платежі не зростатимуть, - Шмигаль
Попри чутки, комунальні платежі не зростатимуть.
news-image

Уряд готує програми виходу з економічної кризи після епідемії. Зокрема, йдеться про рефінансування бізнесу, допомогу з безробіття.

Про це Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив на традиційній селекторній нараді під головуванням Президента Володимира Зеленського щодо протидії поширенню коронавірусу, пише пресслужба Офісу Президента.

Денис Шмигаль додав, що, попри чутки, комунальні платежі не зростатимуть. Також він зазначив, що вже майже тиждень держава перебуває на так званому плато: щоденна кількість тих, хто одужав від коронавірусу, дорівнює кількості інфікованих.

Нагадаємо, Рада хоче дозволити зламувати квартири українців через борги за комуналку. Нормативний акт, серед усього іншого, може дозволити зламувати квартири українців через борги за комуналку без дозволу власників і навіть без рішення суду.

Раніше ми писали, що депутати пропонують списати борги за комуналку: що відомо про законопроєкт. Які саме борги пропонують списувати українцям та чи має шанси така законодавча ініціатива бути ухваленою.

Також ми повідомляли, де в Україні найдорожча "комуналка".

Читайте також:Ціна газу для населення у квітні знизилася на 15%