Суспільство
30 травня 2020
Уряд послабив карантин для проведення спортивних змагань та ЗНО
Відтепер люди віком старше 60 років, які є представниками спортивних клубів або тренерсько-викладацького персоналу, можуть брати участь в організації та проведенні спортивних змагань
news-image
На позачерговому засіданні Кабінет міністрів ухвалив ініціативу Міністерства охорони здоров’я щодо пом’якшення карантину, яке стосуються проведення спортивних змагань та зовнішнього незалежного оцінювання.

Про це під час брифінгу 30 травня повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, пише «Є!».

Так, відтепер люди віком старше 60 років, які є представниками спортивних клубів або тренерсько-викладацького персоналу, можуть брати участь в організації та проведенні спортивних змагань.

Це було відповідне звернення до нас спортивної спільноти, тому воно потребувало внесення відповідних змін до постанови (щодо карантину — ред.), — зазначив міністр.

Що стосується проведення ЗНО, ті, хто для складання цього іспиту приїжджають в Україну з-за кордону чи перетинають лінію зіткнення з тимчасово окупованих територій, не повинні перебувати на самоізоляції чи обсервації.

Як стало відомо раніше, "карантинні" обмеження для бізнесу призвели до того, що у квітні 2020 року середня зарплата по економіці України знизилася із 11446 грн до 10430 грн

Читайте також: На вихідних у більшості областей України будуть дощі