Події
1 червня 2020
Суд заарештував 20 фігурантів справи щодо стрілянини у Броварах - Аваков
Ще одну справу буде розглянуто сьогодні.
news-image
20 фігурантам справи щодо стрілянини у Броварах обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без застави. Ще одну справу буде розглянуто сьогодні.
Про це повідомив на своїій сторінці у Facebook міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.
Отже, на зараз, 20 фігурантам справи щодо стрілянини у Броварах обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб без застави. Ще одну справу суд розглядатиме о 10-й", - йдеться у дописі міністра.

 Він також додав, що двом особам до їх затримання оголошено підозру.

2 особам оголошено підозру заочно – до затримання. На черзі — організатори злочину. Слідство триває! .. ещё не вечер", - написав Аваков.

Нагадаємо, вранці 29 травня у м. Бровари між житловими будинками сталася стрілянина між двома угрупованнями через перерозподіл пасажиропотоку. Тоді на місці працівники поліції затримали 11 учасників інциденту. Під час подальших оперативно-розшукових заходів затримано ще 17 правопорушників. Особи ще 39-ох встановлені.

На 31 травня оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, 23 особам.

Перестрілці в Броварах передували місцеві конфлікти. Ще кілька днів тому мешканці писали про те, що в них на районі з'явилися "тітушки". Про напружену ситуацію в місті могла знати і місцева поліція.

Читайте також:Після зґвалтування у Кагарлику масової переатестації поліцейських не буде