В Україні відновили роботу міжобласні автобусні рейси
1 червня, після ослаблення карантинних обмежень відновили роботу перші міжобласні автобусні рейси.
news-image

Сьогодні, 1 червня, після ослаблення карантинних обмежень відновили роботу перші міжобласні автобусні рейси. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна сказав кореспондент Володимир Линник.

Людей досить багато. Ми поспілкувалися з водієм автобуса з Києва в Одесу, він сказав, що посадка з 30 місць - 27. Це, каже, рекорд для такого першого виїзду, ще й після карантину. Що стосується спеціальних заходів обережності, то вони дотримуються на 100%", - сказав він.

Журналіст уточнив, що всі водії в захисних масках і рукавичках, поруч є антисептики. Пасажири також забезпечені антисептиками.

За словами водія автобуса, в ході руху будуть регулярно пасажирам оголошувати, що в салоні є дезінфектор і їм необхідно протирати руки, а також користуватися рукавичками і масками. 

Перед рейсом у водія перевірили температуру і тиск, а також він пройшов тест на стан алкогольного сп'яніння.

Нагадаємо, Харків отримав всі 57 тролейбусів “Богдан”. Компанія виконала умови достроково та поставила всі тролейбуси з випередженням графіку.

Як ми писали, Криклій розповів, чи здорожчають залізничні квитки. У пасажирських поїздах на час карантину будуть запроваджені нові умови перебування та посилені заходи безпеки для уникнення захворювання коронавірусом.

Раніше ми повідомляли, що у Чернівцях почали тестувати нові тролейбуси Дніпро Т203 на автономному ходу, які курсують в мікрорайони, де поки відсутня система тролейбусних електроліній.

Зазначимо, ВАТ "Укрзалізниця" готові до відновлення пасажирських перевезень.