Резонанс
1 червня 2020
Окупанти двічі влаштували стрілянину на ділянці розведення сил біля Петрівського
Впродовж 1 червня на Донбасі збройні формування Російської Федерації два рази порушили режим припинення вогню
news-image

Про це пише «Є!»  з посиланням на  пресцентр штабу ООС, українські воїни у відповідь застосували чергові вогневі засоби та припинили ворожі провокації.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік Гнутового, противник на світанку відкривав вогонь з гранатометів різних систем. Згодом, агресор, поблизу цього ж населеного пункту, задіяв БпЛА для скидання пострілів ВОГ-17", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок обстрілів з боку російських найманців один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Українські військовослужбовці діяли рішуче та жорстко відповіли ворожим підрозділам, змусивши окупаційні війська припинити свою злочинну діяльність. Втрати противника уточнюються", - йдеться у повідомленні.

Крім того, збройні формування РФ цілеспрямовано двічі обстріляли ділянку розведення № 3 "Петрівське".

Близько 11:00, з непідконтрольних українському Уряду населених пунктів Вікторівка та Петрівське, агресор застосував великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Такі провокаційні дії російсько-окупаційних військ в черговий раз підтверджують повне ігнорування Мінських домовленостей, відверте небажання дотримуватися взятих зобов’язань та свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні ситуації", - йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначають, що на ділянках розведення №1 та №2 режим "Тиша" дотримувався. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається повністю контрольованою.

Також читайте: Доба на Донбасі: українські військові знищили одного та поранили двох окупантів

Читайте також:Окупанти 16 разів відкривали вогонь – штаб ООС