Світ
4 березня 2015
В штанях у чоловіка вибухнув iPhone
iPhone вибухнув прямо в кишені джинсів власника. Житель США отримав серйозний опік ноги через свій смартфон, який став причиною вибуху.
news-image

Неприємний інцидент стався з жителем штату Нью-Джерсі. Чоловік, який вже давно користується iPhone, не очікував, що сучасний смартфон стане причиною серйозної травми. Апарат несподівано вибухнув в джинсах американця, в результаті чого він отримав сильний опік кінцівки.

Цей курйозний випадок трапився з Еріком Джонсоном в День святого Валентина. У свято закоханих у чоловіка в прямому сенсі слова спалахнула пожежа в штанях. Проте, це сталося не від почуттів, якими він був сповнений, а від вибуху власного iPhone 5C, повідомляє Є | Єдність.інфо з посиланням на видання The Mirror.

"Мій телефон лежав у кишені. Я поліз туди, щоб дістати ключі, однак не встиг нічого зробити, як почув хлопок. Із штанів пішов дим", - розповів потерпілий.

Він повіломив, що спочатку запалала кишеня. Проте потім полум'я охопило ногу.

"Я буквально застрибав на місці, намагаючись дістати телефон з кишені. Однак мені не вдалося це зробити, оскільки гаджет з пластиковим корпусом сильно розплавився. Мені довелося розірвати мої штани. Я зняв і відкинув їх", - зізнався Ерік. За словами свідків "яблучного" вибухи, в повітрі відчувався "запах обгорілої плоті".

Після того, що сталося потерпілий був доставлений до лікарні. Там Джонсон провів близько десяти днів. Фахівці присвоїли його травмі другий ступінь тяжкості. Зараз Джонсон продовжує проходити оздоровчі процедури, оскільки наслідки "пожежі" в кишені ще відчуваються. Чоловік має намір судитися з Apple.

У свою чергу, в компанії повідомили, що знають про пригоду і розбираються в деталях.

Зазначається, що це далеко не перший випадок, коли різні смартфони вибухають, запалюються або починають диміти, в результаті чого користувачі отримують травми. Як правило, причини криються в акумуляторах і дешевих зарядних пристроях стороннього виробника. Однак Ерік Джонсон заявив, що користувався тільки фірмовими зарядними пристроями, USB та іншими аксесуарами.

Як раніше зазначалось в ЗМІ, перший випадок вибуху iPhone 5 прямо в руках власника був зафіксований в Таїланді. Володар смартфона встиг відкинути пристрій в сторону і не постраждав, однак зазначив, надалі утримається від покупки продукції фірми Apple.

Читайте також:Apple оштрафували за порушення патентів