Шоу-біз та культура
8 березня 2015
Андрій Макаревич під час концерту в Києві зібрав гроші на потреби дітей Донбасу
6 березня Андрій Макаревич прибув до Києва для того, щоб порадувати українців новою концертною програмою. У рамках виступу музиканта відбувся збір коштів для закупівлі засобів гігієни для дітей-біженців зі Сходу України
news-image

У п'ятницю, 6 березня Андрій Макаревич прилетів до Києва для того, щоб виступити в "Жовтневому палаці" зі своєю святковою програмою "LOVE - Пісні про Любов", інформує Є | Єдність.інфо із посиланням на Joinfo.ua.

В аеропорту музиканта зустріли прихильники з транспарантами із подякою за підтримку України і пригостили його хлібом-сіллю. Макаревич був задоволений таким теплим прийомом, але пославшись на втому, поспішив до готелю відпочити перед концертом.

А ввечері "машиніст" вийшов на сцену для того, щоб не тільки заспівати, але і допомогти нужденним. Він поставив біля сцени бокс, куди попросив класти благодійні внески на купівлю засобів гігієни для постраждалих дітей зі Сходу України. Правда, спочатку присутні заповнювали бокс неохоче. Побачивши це, музикант вирушив на невелику перерву і ще раз попросив присутніх відгукнутися на його прохання. Люди значно пожвавилися.

Того вечора про політику музикант зі сцени не говорив, зате занурювався у спогади і розповідав про народження своїх пісень. Наприкінці виступу він пообіцяв, що акція зі збору коштів відбудеться і в інших містах його українського міні-туру.

Нагадаємо, що 7 березня у Андрія Макаревича був запланований концерт у Дніпропетровську, 8 березня - в Одесі і 9 березня - в Харкові.

Читайте також: Макаревич переспівав білоруською мовою пісню "Сніг" (відео)