Суспільство
9 березня 2015
Румуни розчулили Руслану, яка розплакалася на сцені після слова "Україна" (відео)
Українська співачка Руслана прилетіла в Румунію, щоб виступити на фіналі Євробачення-2015.
news-image

Відома українська співачка та активістка Руслана Лижичко у фінальній частині румунського Євробачення не змогла стримати сльози та розплакалася на сцені після того як вимовивши слово "Україна" люди її перервали, встали і почали скандувати та плескати, передає Єдність.інфо.

"Ця хвиля енергетики, яка пішла від залу, – це неможливо передати. Неможливо передати цю енергетику через екран, можливо, ви не побачите це через відео, але Україну люблять. Я зараз розумію, що кожна людина, яка встала, вона щось мала на увазі. Це тривало десь хвилину у прямому ефірі. За цю хвилину я згадала всіх наших хлопців, які загинули, і не змогла себе стримати – почала плакати." - коментує Руслана цей зворушливий випадок на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Руслана в Румунії виступила на національному фіналі «Євробачення 2015», що відбувався в місті Крайова. Пряму трансляцію шоу вели TVR та Еurovision.tv. 

Нагадаємо також, що на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2015 Республіку Молдова представлятиме український співак Едуард Романюта з піснею "I want your love". 

Читайте також:На "Євробаченні" виступить гурт панків-даунів (відео)