Шоу-біз та культура
10 березня 2015
Співачка в інвалідному візку представить Польщу на Євробаченні-2015 (відео)
Польське телебачення оголосило, що Польщу на фестивалі Євробачення- 2015 представлятиме Моніка Кушінcкая - вокалістка з інвалідністю.
news-image

На фестиваль вона поїде з піснею «In the Name of Love», передає Є | Єдність.інфо.

Моніка Кушінская починала музичну кар'єру в групі Fahrenheit. Там її помітив Роберт Янсон з Varius Manx, який запропонував Кушінской місце в своїй групі.

У 2006 році Моніка Кушінская разом з іншими музикантами з Varius Manx потрапила в автомобільну аварію. З цього моменту співачка паралізована і пересувається на інвалідному візку.

Після оголошення того, що саме вона поїде на Євробачення співачка не могла стримати емоцій.

 

«Я була в шоці - сама б я не могла такий вибір собі уявити. Спочатку я почала роздумувати, чи точно це для мене, чи точно я настільки хороша, щоб представляти Польщу. У перші хвилини мені хотілося втекти », - сказала Кушінская.

Девізом Євробачення-2015 є фраза «Будівництво мостів».

«Ти вже побудувала цей міст, між естрадою, на якій ти виступала, і між пересуванням на інвалідному візку», - підкреслила Агата Млинарська, яка оголошувала підсумки вибору кандидата від Польщі.
«Лише ця ситуація, що сталася в моєму житті, показала мені, що немає межі між цими двома світами. Я думаю, що я сама є таким мостом, що з'єднує два світи. Я мрію про відсутність штучних поділів. І з цим закликом я поїду на Євробачення », - сказала Моніка Кушінская.

Читайте також:Румуни розчулили Руслану, яка розплакалася на сцені після слова "Україна" (відео)