Резонанс
12 березня 2015
Путіна не видно 6-й день поспіль. Скасована участь в колегії ФСБ РФ
Поширюються чутки про його хворобу та навіть смерть
news-image

Президент Росії Володимир Путін не братиме участь у колегії ФСБ в цьому році, пише Є | Єдність.інфо з посиланням на "УНІАН". Таким чином, його не видно на публіці вже 6-й день поспіль.

Раніше президент Росії скасував свій візит до Астани на зустріч з президентами Білорусі та Казахстану.

"Ну зазвичай присутній, так. Цього року - ні, він не планував", - заявив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, коментуючи відмову від участі свого керівника в колегії ФСБ.
"У нього зустрічі йдуть постійно, але не всі публічні зустрічі. Порядок денний зараз дуже напружений - пов'язаний і з кризовими явищами, і так далі. Зараз йде постійна комунікація і з урядом, і з держкомпаніями, і з банківським середовищем. Природно, на це йде дуже багато часу. Тому це все, знаєте... це все такі, абстрактні міркування", - уточнив він.

Раніше Reuters з посиланням на джерело в урядових колах Казахстану повідомляло, що Володимир Путін скасував запланований на цей тиждень візит в Астану через можливу хворобу.

Читайте також:Reuters повідомило про хворобу Путіна

Тим часом, в соцмережах активно обговорюють те, що президент Росії вже деякий час не з'являється на публіці, і припускають, що з російським президентом сталося непоправне.

Чутки про те, що Путін помер ще більше активізувалися після повідомлення від імені Дмитра Медведєва в "Твіттері" про смерть Путіна. Після цього кремлівські чиновники поспішили запевнити, що аккаунт Медведєва зламали.

Останній раз Путін з'являвся перед журналістами 5 березня, коли зустрічався з прем'єр-міністром Італії Маттео Ренці.