Резонанс
13 березня 2015
Фото із сьогоднішньої зустрічі Путіна - фальшивка
На робочому столі Путіна стоїть годинник, який кілька днів тому подарували Рамзану Кадирову
news-image

На офіційному сайті президента Росії сьогодні була публікована новина про те, що Путін в резиденції Ново-Огарьово провів зустріч з головою верховного суду В'ячеславом Лебедєвим.

Разом з тим, журналісти підмітили, що фото, які супроводжують повідомлення, неактуальні.

Про це пише Є | Єдність.інфо.

"Мабуть таким чином в Кремлі намагаються довести дієздатність Путіна. Однак, бажання пред'явити світові живого і здорового Володимира Володимировича обернулося конфузом. Як повідомляє 1stvc.net на фото, яке надала прес-служба Путіна блогери помітили одну невелику, але важливу деталь. 
На робочому столі Путіна стоїть годинник, який кілька днів тому подарували Рамзану Кадирову. Про цей подарунок у своєму Інстаграмі написав сам глава Чечні", - пишуть у виданні.

Читайте також:Похоронний вінок для Путіна

.

А ось і відповідне повідомлення Кадирова.

"Сьогодні мене запросив у гості дорогий і шановний нащадок Шейха Бата-Хаджі Белхароева - Султан-Хаджі... На прощання мені піднесли дорогий подарунок - годинник, який стояв на робочому столі Президента Росії Володимира Путіна. Султан-Хаджі розповів, що Путін подарував його Мурату Зязікову, а він підніс йому. Я подякував за безцінний подарунок, побажав родині Султан-Хаджі здоров'я і благополуччя", - написав Кадиров.

Нагадаємо, останній раз Путін з'являвся на людях 5 березня, під час зустрічі з італійським прем'єром Маттео Ренці. Днями агентство Reuters опублікувало інформацію, що президент Росії Володимир Путін хворий.