Економіка та бізнес
19 березня 2015
В Криму почнеться розпродаж активів Коломойського
Аксьонов назвав дату початку розпродажу кримських активів Ігоря Коломойського
news-image

Глава Криму Сергій Аксьонов заявив, що майно українського «Приватбанку» та його власника Ігоря Коломойського республіка почне розпродавати з 1 квітня 2015 року. Про це повідомляє  Є | Єдність.інфо з посиланням на російські ЗМІ.

«З 1 квітня у нас почнуться торги, ми очікуємо, що кілька об'єктів у нас будуть продані буквально протягом квітня. Гроші надійдуть до Фонду захисту вкладників, який буде виплачувати кримчанам, що втратили понад 700 тисяч після уходу українських банків, ці гроші будуть виплачені в повному обсязі. Всі об'єкти Коломойського, "Приватбанку" будуть продані, ми обіцяли кримчанам, до тих пір, поки всі вкладення, депозити, поточні рахунки НЕ будуть закриті», - повідомив Аксьонов.

Він підкреслив, що реалізація активів проводитиметься до повної виплати коштів ошуканим вкладникам банку.

Сергій Аксьонов визнав, що певні труднощі в реалізації 155 кримських підприємств Коломойського створює те, що великі компанії поки не готові вкладатися в активи на території півострова.

Як раніше зазначалдось, власність губернатора Дніпропетровської області України і власника «Приватбанку» Ігоря Коломойського у Криму, включаючи, зокрема, нерухомість оздоровчого комплексу «Таврія», була націоналізована рішення кримського парламенту 3 вересня 2014 року. 

Читайте також:Молдова оголосила Кисельова і автора скандального фільму про Крим персонами нон ґрата