Події
26 березня 2015
Одеські міліціонери затримали американця, що вербував жінок у секс-рабство (ВІДЕО)
32-річний зловмисник був затриманий працівниками управління боротьби зі злочинами.
news-image

Як повідомляє Є | Єдність.інфо, молодого чоловіка підозрюють в скоєнні злочину, передбаченого статею 149 Кримінального кодексу України – "Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини".

Встановлено, що на території нашої країни людина перебувала протягом місяця в якості туриста. За цей час він підшукав шістьох одеситок у віці від 18 до 32 років, яких завербував до однієї з країн Далекого Сходу для подальшої сексуальної експлуатації за грошову винагороду, - розповіли у прес-службі МВС.

Іноземець дізнавався у жінок про важкі сімейні та матеріальні обставини, а згодом пропонував їм роботу повій на території іншої держави.

Заробітки обіцяв досить великі, близько 20 тисяч доларів США за місяць. Витрати по оформленню виїзних документів він брав на себе, ставлячи тим же потерпілих, які віддавали йому свої закордонні паспорти, в залежне від нього положення, - говорять міліціонери.

Надалі зловмисник періодично телефонував жінкам і вів з ними листування через Інтернет. Таким чином він отримував необхідні фото та інші анкетні дані.

Зараз зловмисник знаходиться під вартою, а правоохоронці займаються викриттям людей, що пов’язані з його кримінальною схемою.