Батько відомої актриси з "Гри престолів" пророкував їй роботу в Макдоналсі
Актриса відомого серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк стала провідною зіркою в популярному шоу, але її батько ніколи не думав, що вона цього доб'ється. 
news-image

Актриса, яка грає Дейнеріс Таргарієн у серіалі-фентезі каналу HBO розповіла, як її батько пророчив їй в кінцевому підсумку роботу в ресторанах швидкого харчування, передає Є | Єдність.інфо.

Вона розказала це в інтерв'ю в новому випуску журналу у Великобританії Vogue.

"Коли я сказала татові, що хочу стати актрисою, він відповів, що є тільки одна фраза, яку мені потрібно вивчити:"Хочете картоплі до вашого замовлення?", - розповіла акторка.

Звичайно, Емілія не послухала батька і стала відомою на великому і малому екрані. Емілія розповіла, що відмовилася, щоб її батько дивився її ранні епізоди із-за неохайності і кровожерливості сцен з нею.

"Коли я вперше прочитала сценарій, я була у відпустці з моєю родиною. Я сказала татові, щоб вони не збиралися дивитися перші п'ять епізодів з моєю участю.", - зауважила Емілія.

Під час перерви у зйомках, Емілія взялася за роль в "Термінаторі Genisys". Акторка була в захваті, коли повернулася до телевізійного шоу після "Термінатору", тому що, за її словами знімальна команда "Гри престолів" стала для неї сім'єю.