Суспільство
15 квітня 2015
Колишній чоловік Наталії Яресько розповів, що судиться з екс-дружиною вже четвертий рік
news-image

Міністр фінансів Наталія Яресько ніяк не може поділити із своїм колишнім чоловіком дітей і майно. Суди тривають вже четвертий рік, передає Є | Єдність.інфо.

Її колишній чоловік Ігор Фіглус розповів, що після розлучення він відсудив частину майна, зокрема, половину величезного будинку під Києвом, проте отримати належну йому нерухомість не може. Також не може бачити своїх двох дочок і спілкуватися з ними - 10-річну Дашу і 16-річну Христину, які живуть разом з Наталією Яресько в Україні.

Реального приводу відлучити мене і мою сім'ю від спілкування з дівчатками немає. 
Відразу після розлучення ми з доньками гостювали у моєї мами в Америці на Різдво. Наталія Яресько теж була запрошена туди, до речі. Я просив її про мирне вирішення питання. Але вона в розмовах з чужими людьми звинувачує мене в кіднепінгу (викраденні дітей - ред.), хоча це безпідставно. Я також можу їй виставити таку претензію, але з кращими доказами. Я виховував дітей, коли вона робила кар'єру, - розповів Фіглус.
Я не можу судитися за опіку над дітьми в Америці, тому що місце проживання Даші та Христини - Україна. Але також не можу судитися в Україні, тому що сам я живу в США. Згідно з рішенням суду, я отримав половину будинку в Лісниках (Київська область), але не можу поділити його. Наталя не виконує постанову суду, - розповів екс-чоловік Наталії Яресько.

Журналісти звернулися до прес-секретаря міністра фінансів, щоб отримати коментарі з приводу розказаного її екс-чоловіком. Але помічниця міністра Дар'я Марчак сказала, що Наталя Яресько у відрядженні в США і оперативно відповісти на наші запитання не може.