Кончіта Вурст представить перший альбом в Австралії
Австрійський співак Том Нойвірт, відомий під псевдонімом Кончіта Вурст, представить свій перший альбом в Австралії в травні.
news-image

Дебютний альбом переможця минулорічного конкурсу «Євробачення» Томаса Нойвірта, який виступає під сценічним ім'ям Кончіта Вурст, вийде в продаж 15 травня, повідомив у п'ятницю прес-секретар виконавця Марко Шройдер, пише Є.

Диск під назвою «Кончіта» включає в себе пісні різних жанрів - від балад до танцювальних мелодій і від свінгу до поп-композицій. Поряд з відомими хітами «Rise Like A Phoenix», «Heroes» і «You Are Unstoppable», до альбому увійшли інші твори з використанням як східної стилістики, так і оркестру духових інструментів і ударних, йдеться в повідомленні.

Цей альбом дуже дорогий мені, бо це мій перший сольний альбом і, отже, це було дуже хвилююче, - наводяться в прес-релізі слова артиста. - Перш за все я хочу присвятити цей альбом моїм шанувальникам, які підтримували мене протягом усього року і я сподіваюся, він сподобається їм так само, як і мені, - додала Кончіта Вурст.

У повідомленні прес-служби Кончити Вурст також говориться, що 7 травня буде випущена її книга «Бути Кончітою» (Being Conchita) англійською мовою. Книга буде також випущена французькою, італійською, португальською, а згодом і на інших мовах.