Події
28 квітня 2015
Кернес прокоментував заяву Авакова і обіцяв прийти до суду 18 травня
На думку Кернеса, заклики Авакова щодо зміни йому запобіжного заходу пояснюються бажанням помститися.
news-image

Заклики глави МВС Арсена Авакова до зміни Кернесу запобіжного заходу є помстою. Про це заявив міський голова Харкова Геннадій Кернес в ефірі одного з телеканалів, повідомляє Є.

Правда те, що я перебуваю в Італії на лікуванні. Я заздалегідь мав цей час, як резерв, для мого відвідування Італії. Тому мої адвокати заявили клопотання, це клопотання було задоволено судом, тому на цю тему міркувати не варто, - підкреслив Кернес.

Кернес також зазначив, що заклики Авакова до зміни йому запобіжного заходу пояснюються бажанням помститися.

 

Звичайно, - заявив він на запитання ведучих про те, чи розцінює він таке звернення як помсту. - А ви що не простежуєте це у Фейсбуці міністра внутрішніх справ, який до цієї справи не має ніякого відношення, крім одного єдиного, що він починав її фальсифікувати. Яке він має до цього відношення? Він кожному дає вказівку що робити, то там губернатора звільнити треба, то ще щось. Нехай за собою подивиться спочатку.

Харківський міський голова обіцяє з'явитися до суду 18 травня.

Звичайно, обов'язково, - заявив він у відповідь на запитання журналістів, чи має він намір з'явитися на наступне засідання суду.

Нагадаємо, сьогодні мер Харкова не з’явився до суду у Полтаві,а поїхав до Італії. Через це розгляд його справи перенесено на 18 травня.

Також стало відомо, що міністр внутрішніх справ Аваков закликав прокуратуру звернутися до суду для зміни запобіжного заходу Кернесу.

Читайте також: Арсен Аваков: Кернес ніколи не прийде до суду, тому що існує безліч чудових клінік у Швейцарії та Австрії