Події
25 травня 2015
У неділю в Києві потонули двоє людей: молодий чоловік і дитина
На столичних водоймах загинули двоє відпочиваючих.
news-image

24 травня у Києві рятувальники двічі діставали тіла потонулих громадян, повідомляє «Є» із посиланням на прес-службу ДСНС.

Серед загиблих - 11-річний хлопчик. Мати  відпустила сина із товаришами відпочивати  на озеро Верхньовигурівське по вул. Закревського . Через деякий час діти почали кликати на допомогу, оскільки один із хлопчиків почав тонути, а витягти його самостійно їм не вдалося.

Мати зниклої дитини, прибігши на місце події, одразу викликала рятувальників. За допомогою водолазно-рятувального спорядження рятувальники обстежили дно акваторії та знайшли тіло дитини на глибині 5 м та 15 м від берега. 

Другий дзвінок до оперативно-координаційного центру ДСНС надійшов від стурбованої громадянки ввечері, о 20:20. За словами жінки, на озері Сонячне по вул. Ревуцького, молодий чоловік під час відпочинку пішов зануритися, але на поверхні води так і не з’явився.

На місце події прибув аварійно-рятувальний загін спецпризначення. За допомогою водолазно-рятувального спорядження рятувальники обстежили дно акваторії та знайшли тіло чоловіка на глибині 8 м та 50 м від берега.

Після того як потопельника було витягнуто з води, подальшим розслідуванням зайнялись співробітники слідчо-оперативної групи Дарницького району.

Читайте також: ДТП на Хмельниччині: троє людей загинули, двоє травмовані (фото)