Події
28 травня 2015
В "ЛНР" збираються увічнити пам'ять Мозгового
Плотницький доручив "Народній Раді" вирішити, як увічнити пам'ять Олексія Мозгового.
news-image

Під час концерту російського співака Йосипа Кобзона, який вчора відбувся в Луганську, глава "ЛНР" Ігор Плотницький заявив, що він дав доручення увічнити пам'ять Олексія Мозгового, повідомляє «Є».

Я дав доручення "Народній Раді" "ЛНР", щоб вони вшанували пам'ять Олексія Борисовича (Мозгового - ред.). Буде це пам'ятник або пам'ятна дошка - вирішить "Народна Рада", - сказав Плотницький.

У свою чергу, Кобзон відзначив, що йому боляче і сумно виступати після того, як Луганщина попрощалася "з прекрасним своїм земляком, з комбригом Мозговим Олексієм Борисовичем".Плотницький попросив Кобзона в пам'ять про Мозгового почати концерт з пісні "Журавлі".

Йшла розмова про те, що можливо слід скасувати нашу зустріч, може, перенести. І все ж ми прийшли з Ігорем Венедиктовичем (Плотницьким - ред.) до думки, що потрібно. Щоб в пам'ять про Олексія Борисовича пройшла ця зустіч. Щоб земляки, слухаючи пісні, присвячені подвигу, війні, ще раз згадали Олексія Борисовича та вшанували його пам'ять, - зазначив Кобзон.
Читайте також: Кобзон сьогодні гастролює у Луганську