Суспільство
17 червня 2015
"Євромайдан" від слова "євреї" - Плотницький (відео)
Таким "відкриттям" глава "ЛНР" поділився під час зустрічі з російськими студентами.
news-image

Під час візиту у російське місто Кострома, глава «ЛНР» Ігор Плотницький поспілкувався зі студентами КДУ ім. Некрасова та розповів своє бачення подій в Україні, передає «Єдність».

У своїй промові Плотницький цитував Йозефа Геббельса. Зокрема, його знамениту фразу "Дайте мені засоби масової інформації, і я будь-який народ перетворю на стадо свиней". Глава «ЛНР» вважає, що наразі такі події відбуваються в Україні.

Саме це сталося в Україні. 23 роки Україна йшла в глухий кут. Давайте згадаємо, у 91-му році пройшов референдум, і народ висловив своє бажання перебувати у складі Радянського Союзу. Але потім відбулася Біловезька пуща, три лідери зібралися, і Радянського Союзу не стало. Тобто, фактично утворення України є незаконним, - розмірковував Плотницький.

Втім, глава "ЛНР" не повідомив, чи поділився він своїм "відкриттям", наприклад, з лідером Білорусі Олександром Лукашенком або з президентами інших незалежних держав колишнього СРСР, які, за логікою Плотницького, є  також "незаконними утворюваннями".

На цьому «відкриття» Плотницького не закінчилися. На його думку, слово «Євромайдан» походить не від слова «Європа», а від слова «євреї».

Звідки походить назва «Євромайдан»? Від території? Або від нації, яка зараз у більшості при владі в Україні? Наприклад – Вальцман та Гройсман, - заявив глава «ЛНР».

Плотницький зазначив, що особисто нічого не має проти євреїв як нації, але, на його думку, «питання в тому, що на чолі того, що відбувається в Україні, стоять представники саме єврейської нації».

Під час зустрічі зі студентами ватажок «ЛНР» зробив висновок, що «у фальшивій державі - фальшива нація, фальшиві герої, фальшива віра».

Читайте також: Плотницький привітав Путіна з Днем Росії та подякував за турботу (відео)