Політика
23 червня 2015
Голова Київського апеляційного суду Антон Чернушенко "жжет" не по-дитячому, - Геращенко
Минулої п'ятниці судову гілку влади вразила новина про обшуки в Київському апеляційному суді.
news-image

Обшуки проводилися в рамках справи про порушення процедури автоматичного розподілу кримінальних справ, передає «Єдність».

В рамках цієї кримінальної справи був проведений обшук на робочому місці і вдома у поки що голови суду Антона Чернушенка.

Як заявив народний депутат Антон Геращенко, у порівнянні з легендарним суддею Зваричем, у якого були знайдені при обшуку кілька мільйонів гривень, які за його словами він "наколядував", у Антона Чернушенка було знайдено в кабінеті всього 6500 доларів США, які він нібито взяв із собою, щоб оплатити послуги дорогого стоматолога.

Також у нього в кабінеті були виявлені і талони на 14 500 літрів бензину (це приблизно на 300-320 тисяч гривень), які за його словами йому залишив його друг, і він їх зберігав у себе в кабінеті - так сказати про всяк випадок .

Завдяки журналістам 112 каналу, які взяли у Антона Чернушенка інтерв'ю з його коментарями з приводу дій СБУ і ГПУ, кожен хто його подивився може зіграти в гру "вірю / не вірю". Як на мене, то детектор брехні Антон Чернушенко не пройшов би, - написав Геращенко.

Слід зазначити, що Генеральний прокурор України Віктор Шокін вчора на своєму брифінгу заявив про те, що вже звернеться до Верховної Ради з проханням дати згоду на зняття з Антона Чернушенка суддівської недоторканності та надання згоди на арешт для проведення подальших слідчих дій і передачі обвинувального акта до суду.

 

Читайте також: Під час обшуку Голова Апеляційного суду Києва робив спроби приховати готівкові кошти