Політика
3 липня 2015
Не розібрались: чотири депутати відкликають свої голоси за закон про реструктуризацію кредитів
Після жорсткого обурення з боку народу деякі депутати почали писати у соцмережах, що вони "не розібрались, за що голосували".
news-image

Як повідомляє «Єдність», народні обранці Альона Шкрум, Олександр Черненко, Ігор Луценко та Олег Мусій пообіцяли відкликати свої голоси за закон про реструктуризацію валютних кредитів.

Написала заяву про відкликання голосу за Закон про реструктуризацію валютних кредитів. Вважаю, що єдина справжня помилка - не виправляти своїх помилок. Це на сьогодні - єдиний вчинок, за який мені соромно в цій Раді", - зазначила Шкрум на своїй сторінці у Facebook.

Другим депутатом став Олег Мусій.

Шановні колеги, заявляю про відкликання свого голосу за законопроект про реструктуризацію валютних кредитів 1558-1, який як виявилося в підсумку, ми прийняли в третьому читанні. Сталося це через маніпулювання регламентом Головою Верховної Ради", - повідомив Мусій.

Раніше свої голоси відкликали народні депутати від "Блоку Петра Порошенка" Олександр Черненко та "Батьківщини" Ігор Луценко, які також написали, що не розібралися, за що голосують та не зорієнтувались.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада ухвалила закон про реструктуризацію зобов'язань за валютними кредитами.

Глава Мінфіну вже порахувала, що від цього закону банківська система втратить 95 мільярдів гривень.

Читайте також: Обурені користувачі соцмереж просять від президента Петра Порошенка ветувати закон про валютні кредити