Політика
13 липня 2015
"Правий сектор" заявив, що Аваков планує їх знищити
За словами представника організації, міністр внутрішніх справ віддав наказ про знищення бійців "Правого сектору".
news-image

Про це розповів речник 13-го запасного батальйону Добровольчого Українського Корпусу "Правого сектора" Олексій Бик, передає «Єдність».

За його словами, якщо б бійці "Правого сектору" першими відкрили вогонь, як наполягають у МВС, то жертв серед правоохоронців було б набагато більше.

"Відомо, що серед міліції є лише поранені, а вбиті — з нашої сторони. Це свідчить про те, що першими почали стріляти правоохоронці та їх посібники з кримінального клану Ланьо.",- заявив Бик.

Чоловік наполягає, що бандити намагалися створити на Закарпатті народну республіку.

"Те, що Аваков закривав на це очі, свідчить, що усі ці три особи є представниками однієї банди.",- заявив речник ПС.

Він не став заперечувати, що у бійців організації була зброя. За словами Бика, вони порушили закон, але відстоювали інтереси держави. Чоловік впевнений, що публічне застосування зброї у Мукачевому було винятком.

"Ми встановили блокпост на Закарпатті для того, аби контролювати військових, які їдуть у напрямку до Мукачевого. Для того, щоб зрозуміти скільки сил стягнула міліція.",- пояснив речник.

За його словами, Аваков повинен піти у відставку разом з закарпатськими правоохоронцями. Бик розповів, що міністр віддав наказ "не брати наших хлопців живими".