Резонанс
13 липня 2015
У Мукачевому зникли бійці Правого сектора - губернатор
За словами губернатора Закарпаття, озброєні члени організації не виходять на контакт з міліцією.
news-image

У Мукачевому бійці Правого сектора, ймовірно, зникли. Про це заявив в ефірі телеканалу "24" губернатор Закарпаття Василь Губаль, передає «Єдність».

За його словами, озброєні члени організації не виходять на контакт з міліцією.

На запитання, чи вийшли вони з оточення, Губаль не зміг дати точної відповіді.

Я не можу сказати, що вони вийшли з оточення, ведуться роботи в лісі, прочісування, оперативні роботи. Сказати, що вони в оточенні або не в оточенні, – я цього не можу, - сказав глава обладміністрації.

Цю інформацію підтверджує прес-секретар київської прокуратури Олена Яхно.

Моє інформоване джерело в Мукачеві повідомляє, що швидше за все ніякого штурму вже не буде, "тому що нема чого штурмувати". Двоє поранених сьогодні здалися і зараз перебувають у лікарні, а решта, за його словами, вже далеко, - написала вона у Facebook.

Раніше радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що двоє бійців Правого сектора добровільно склали зброю і на цей час співпрацюють з антитерористичним центром, допомагаючи в проведенні переговорів з рештою заблокованими членами руху.

У Правом секторі заявили, що два бійці не здавалися, а відправлені до лікарні з кульовими пораненнями.

Нагадаємо, 11 липня в Мукачевому сталася перестрілка за участю бійців Правого сектора. В результаті постраждали шість співробітників правоохоронних органів, три цивільні особи і п'ять чоловік з написами Правий сектор на одязі. За даними відомства, у невідомих були, зокрема, гранатомети РПГ- 7, автомати Калашникова, кулемети ДШК.

Міліція і Правий сектор звинувачують один одного в початку перестрілки.

Читайте також: В "Правому секторі" розповіли, що Ланьо вже втік за кордон