Політика
30 липня 2015
Ляшко зажадав від однопартійця скласти мандат депутата Київради за купівлю дорогого авто
Головний радикал вважає неприйнятним купувати дорогі машини,"коли мільйони українців не можуть заплатити за комунальні послуги".
news-image

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, що за купівлю дорогої автівки зажадав від однопартійця Юрія Сухіна добровільно скласти мандат депутата Київської міської Ради, передає  «Єдність».

Прочитав щойно в інтернеті, що депутат Київської міської ради від Радикальної партії Юрій Сухін придбав спортивне авто. Перепитав у Юри: чи правду пишуть. Він підтвердив: одні свої авто продав, інші купив.

Доходи Юрію дозволяють це зробити, нічого протизаконного. Але для членів РПЛ є ще питання моралі. Я вважаю неприйнятним купувати дорогі машини, коли мільйони українців не можуть заплатити за комунальні послуги. А якщо подобаються дорогі авто - тоді не треба займатися політикою, - написав Олег Ляшко.

Головний радикал зажадав від Юрія Сухіна добровільно написати заяву і скласти мандат депутата Київської міської Ради.

Він це зробив і я йому вдячний за розуміння політики Радикальної партії. І так жорстко буду діяти щодо кожного члена своєї команди! - повідомив Ляшко.