Ксенія Собчак готується до материнства
Скандально відома журналістка Ксенія Собчак зізналася у відвертому інтерв'ю, що планує народжувати.
news-image

Вона поки задоволена своїм життям, але до 40 років має намір стати мамою, передає «Єдність».

Незважаючи на те, що популярна телеведуча, журналістка і громадський діяч Ксенія Собчак уже протягом кількох років щасливо одружена з актором Максимом Віторганом, пара не поспішає стати батьками. Більше того, Собчак відома як людина, яка досить напружено ставиться до дітей.

Однак сама Ксенія в новому інтерв'ю відверто зізналася, що питання материнства залишається для неї відкритим.

«Я не хочу не мати дітей в 60 років. Зараз я не розумію, навіщо вони мені. Але я розумію, що мені 33 роки. І природа розпорядилася таким чином, що це питання мені треба якось вирішити до 40 років. Чим раніше, тим краще. Час іде », - цитує Ксенію Собчак радіо «Свобода».

Однак телеведуча зізналася, що у неї є внутрішній конфлікт. «У мене великі розбіжності між біологічною необхідністю і тим, що мені подобається моє життя сьогодні. Я завжди виходжу з принципу «від добра добра не шукають». Якщо все добре, не треба намагатися щось міняти - буде тільки гірше. Мені моє життя дуже подобається: чоловік, друзі, робота. Я боюся, що з дітьми все це дуже зміниться. Я не розумію, навіщо мені ці зміни», - пояснила журналістка.

На думку Ксенії, дітей треба заводити лише тоді, коли є дефіцит любові. «Коли людям стає нудно, коли вони відчувають потребу в більшій любові та ніжності, вони хочуть дітей. Мене все влаштовує», - заявила Собчак.