Події
9 серпня 2015
Зірки шоу-бізнесу зіграли у футбол з демобілізованими прикордонниками (фото)
М`яч на гру передав Артем Федецький та футболісти футбольного клубу «Дніпро».
news-image

Понад сім десятків прикордонників Західного регіонального управління Держприкордонслужби   Кінологічного навчального центру нещодавно демобілізувалися. На урочистостях з нагоди демобілізації та повернення з АТО трьох оперативно-бойових комендатур  у Великі Мости на Львівщині з`їхалися декілька сотень рідних та близьких мобілізованих бійців, волонтери, священики та місцева влада. Загалом на стадіоні навчального центру зібралося понад тисячу гостей, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу ДПС.

Розпочалося святкування футбольним матчем між командою прикордонників-учасників АТО та представниками українського шоу-бізнесу -  клубом «Маестро». У складі зіркових гостей на поле виходили Олександр Педан, Фозі, Олександр Воєвудський, Олександр Павлик, Ігор Горохоцький, Валерій Юрченко, Олександр Борисенко, репер Ларсен та інші. Коментував матч прес-аташе національної збірної України з футболу та друг прикордонників Олександр Гливинський. А от м`яч на гру передав Артем Федецький та футболісти футбольного клубу «Дніпро».

У перерві матчу глядачів розважали прикордонники мобільних груп – демонструючи свої навички рукопашного бою, та  чотирилапі вихованці Кінологічного навчального центру.

Основний час матчу переможця не виявив – команди забили по одному голу. А от в серії післяматчевих пенальті кубок Кінологічного навчального центру здобули прикордонники-учасники АТО.

Після нагородження переможців матчу подяки, грамоти та цінні подарунки отримали декілька сотень прикордонників, які нещодавно виконували завдання на території Донецької області.

Завершився день – святковим концертом. Свої пісні військовослужбовцям та їх рідним подарували  члени футбольного клубу «Маестро».

Читайте також: Українські прикордонники хочуть перенести кордон ближче до анексованого Криму