Суспільство
20 серпня 2015
"Ляшко на Капрі не повноцінно відпочивав, а заїхав до друзів!" - Мосійчук захищає головного радикала
Нардеп обіцяв покарати того, хто замовив "наклеп" на Ляшка.
news-image

Кампанію невдоволення щодо відпочику Ляшка на Капрі розпочали, зокрема, через те, що він - "єдиний політик першого ешелону, який відкрито не боїться опонувати президенту Петру Порошенку і його політиці лояльності до російського бізнесу та умиротворення агресора". Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук.

Зокрема, нардеп повідомив, що Ляшко на Капрі не повноцінно відпочивав, а "заїхав до друзів" та проводив зустрічі з українцями.

Ляшко дійсно був на Капрі, але не повноцінно відпочивав, а заїхав на декілька днів до друзів, які там відпочивали, - написав Мосійчук.
Ляшко, подорожуючи Італією не просто відпочивав, а проводив зустрічі з українцями, яких в цій країні працює і проживає близько 800 тисяч. Вони - наші співвітчизники, яких наша країна не змогла забезпечити роботою з гідною оплатою. Вони - наші брати і сестри, які також потребують нашої підтримки, - додав нардеп.

Крім того, Ігор Мосійчук написав про те, що більшість фактів, оприлюднених у ЗМІ, не підкріплюються доказами і фотографіями.

Перечитайте, що пишуть про Ляшка і Капрі. Набір вигаданих дурниць, не підкріплених жодними фото- чи відеофактами. Чи, може, хтось бачив фото відпочиваючого Ляшка з арабськими шейхами? Чи, може, є світлини, чи хоча б очевидці того, що Ляшко на Капрі сідає в надто дороге авто? А можливо, хтось відзняв відео, як через обслуговування Ляшка в якомусь італійському супермаркеті відмовились обслуговувати клієнтів? - запитує нардеп.

У зв'язку з цим, Ігор Мосійчук повідомив свої міркування щодо причин появлення "такої брудної компанії проти Олега Ляшка і Радикальної партії".

Ляшко - єдиний політик першого ешелону, який відкрито не боїться опонувати президенту Петру Порошенку і його політиці лояльності до російського бізнесу та умиротворення агресора. Напередодні голосування за зміни до Конституції, які передбачають особливий статус Донбасу є бажання будь-що дискредитувати Олега Ляшка та Радикальну партію, яка є найбільш послідовним противником прийняття цих змін, - написав Мосійчук.

Крім того, на думку нардепа, "галас" щодо поїздки лідера Радикальної партії почався також через те, що партія та особисто Олег Ляшко є відкритими ворогами українських олігархів.

Ми вимагаємо націоналізації вкраденого в держави майна цих упирів. Вимагаємо негайного арешту нардепів-олігархів Бойка та Льовочкіна як архітекторів клептократичного і злочинного режиму Януковича. Олігархи - могутні опоненти, які володіють ЗМІ, що в свою чергу поливають нас брудом, - наголосив Мосійчук.

Також Ігор Мосійчук зазначив, що йому достеменно відомо, що брудні матеріали про Ляшка і Капрі більшість сайтів розмістили на замовлення одного піар-агенства за гроші.

Поважні видання, ясна річ, відмовились розміщати цей бруд. Конкретно хто замовив цей огидний наклеп, ми з'ясуємо вже за декілька днів. З'ясуємо і покараємо! - пригрозив нардеп.