Суспільство
31 серпня 2015
Ви дійсно вважаєте, що Гіві з Моторолою зможуть приїхати в Київ більше одного разу? - Аркадій Бабченко
Російський журналіст прокоментував голосування у Верховній Раді щодо змін до Конституції України.
news-image

Відомий російський журналіст і блогер Аркадій Бабченко на своїй сторінці у Фейсбуці  прокоментував сьогоднішнє голосування у Верховній Раді щодо змін до Конституції України, передає  «Єдність».

Мої українські френди, скажіть, а ви правда вважаєте, що навіть якщо в Конституції України великими буквами написати "Гіві та Моторолла мають право засідати у Верховній Раді" - у реальності Гіві з Моторолою зможуть приїхати в Київ більше одного разу? От ви правда думаєте, що, прийнявши фільчині грамоти про особливий статус, амністії та ін. - у Верховну Раду з Донецька приїде кортеж "Мотороли" з охороною? Ось вони прям такі - через блок-пости з автоматами на віджатих "Лексусах", через всю країну, через "Правий сектор", через Майдан, через блукаючі танки, а потім гуляти Києвом і в "Пузату хату" обідати? - запитав своїх "френдів" Бабченко.

Крім того, журналіст вважає, що при бажанні  "фільчини грамоти про особливі статуси" не будуть мати великого значення.

Як прийняли, так можна буде і скасувати взагалі по першому клацанню пальців. Потім. Пізніше. Коли час прийде. Все треба робити в свій час. Всі ці папірці в реальності не значать взагалі нічого. Їх можна прийняти, можна не прийняти - в реальності ситуація не зміниться взагалі ніяк.

А ось транші МВФ, поставка озброєння, трибунал по "Боїнгу", спільні з американцями навчання у Чорному морі, санкції агресору, підтримка світової спільноти - значать ох як до фіга.

А ще більше до фіга значить час, який просто необхідний зараз Україні для будівлі своєї державності, армії та економіки. Просто життєво необхідний.

І щоб отримати цей час, можна підписувати будь-які фільчині грамоти, тим більше якщо виконувати їх все одно ніхто не збирається, - підсумував журналіст.