Київ
16 вересня 2015
Кличко заявив про конкурсний відбір кандидатів на посади керівників КП «Київтранспарксервіс» і КП «Київкінофільм»
Мер Києва вважає, що комунальними підприємствами повинні керувати фахівці, що мають відповідний фаховий рівень і зможуть розвивати галузь.
news-image

Столична влада проведе відкритий конкурс на заміщення посад керівників КП «Київтранспарксервіс» і КП «Київкінофільм». Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко в коментарі журналістам після засідання Антикорупційної ради при міському голові, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу КМДА.

Ми однозначно підтримуємо ідею відкритих конкурсів і будемо проводити конкурс як на позицію керівника комунального підприємства «Київтранспарксервіс», так і на посаду керівника КП «Київкінофільм». Щоби київські комунальні кінотеатри працювали ефективно, «Київкінофільм» повинна очолити людина, яка має відповідний фаховий рівень і зможе розвивати галузь, – зазначив Віталій Кличко.

Мер Києва також висловив сподівання, що завтра Верховна Рада ухвалить законопроект, який дасть можливість систематизувати роботу парковок, штрафувати водіїв за неправильне паркування і евакуйовувати автівки, які залишають у заборонених для паркування місцях.

Віталій Кличко також зазначив, що сьогодні столична влада спільно з Антикорупційною радою при міському голові працює над тим, щоб зробити повністю прозорою сферу зовнішньої реклами. Наразі триває перевірка цієї галузі експертами ради.

Наша мета – остаточно знищити корупцію в міській владі, в усіх сферах, – підкреслив мер.
Читайте також: Кличко вимагає розслідування за фактами корупції у КМДА і покарання винних