Суспільство
21 вересня 2015
Плотницький підписав Указ про проведення перших виборів до місцевих органів влади "ЛНР"
Вибори голів 14 міських і районних адміністрацій пройдуть 1 листопада 2015 року.
news-image

Сьогодні глава "ЛНР" Ігор Плотницький підписав Указ про проведення перших виборів до місцевих органів влади на окупованій території. Відповідно до цього Указу, вибори голів 14 міських і районних адміністрацій пройдуть 1 листопада 2015, передає  «Єдність».

Як зазначив Плотницький, вибори 1 листопада - це перший етап місцевих виборів, за ним повинні послідувати вибори депутатів до рад різних рівнів, а також селищних голів і т.д.

Враховуючи той факт, що потреби "республіки", що зазнала нападу з боку каральних військ України, дуже високі, і у нас маса проблем, які вимагають негайних фінансових вкладень, ми зможемо виділити кошти тільки на вибори голів територій. Інші етапи місцевих виборів ми з вами проведемо пізніше, коли для цього будуть сформовані необхідні умови, як політичні, так і фінансові, - заявив Плотницький.

Згідно Указу, 1 листопада 2015 року вибори голів територіальних утворень пройдуть в містах: Луганськ, Красний Луч, Стаханов, Алчевськ, Кіровськ, Ровеньки, Первомайськ, Брянка, районах: Антрацитівському, Перевальському, Лутугинському, Краснодонському, Свердловському, Слов'яносербському.

Читайте також: Захарченко і Плотницький поїхали до Південної Осетії