Події
31 жовтня 2015
Четверо українців загинуло в результаті падіння російського авіалайнера в Єгипті
Офіційну інформацію надав Міністр МЗС Павло Клімкін.
news-image

31 жовтня українські дипломати отримали від Міністерства надзвичайних ситуацій Російської Федерації підтвердження інформації про те, що на борту потерпілого крах в Єгипті російського авіалайнера знаходилося четверо громадян України. Про це повідомив перший секретар Департаменту консульської служби МЗС України Євген Ігнатовський, передає «Єдність» з посиланням на INFORESSIT.

«О 18.15, за результатами додаткових звернень Генерального консульства України в Санкт-Петербурзі, від МНС РФ було отримано офіційне підтвердження про знаходження на борту літака, який зазнав аварії в Єгипті, чотирьох громадян України», - заявив він.

Як повідомив в Твіттері глава МЗС Павло Клімкін, на борту літака були громадяни: В.Сачук, Л.Мовчанова, І.Усатова, К.Усатов. Він зазначив, що в МЗС відкрита «гаряча лінія» для прийому звернень громадян та надання необхідної допомоги.

Раніше Ігнатовський в ефірі одного з телеканалів повідомив: за результатами аналізу списків пасажирів літака, що впав над Єгиптом, які були опубліковані МНС РФ, є підстави вважати, що на борту знаходилися 3 або 4 громадянина України. Тепер цю інформацію офіційно підтверджено.