Політика
9 листопада 2015
Телефонні аферисти ошукують киян від імені Кличка
Мешканців столиці мотивують не йти на вибори.
news-image

Телефонні аферисти активізували свою протизаконну діяльність перед другим туром виборів міського голови Києва. Про це написав на своїй сторінці в facebook Директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Дмитро Білоцерківець, передає «Є!» з посиланням на КиевПравда.

Зокрема чиновник повідомив, що особисто його кияни вже неодноразово запитували, чому Віталій Кличко зняв свою кандидатуру з виборчих перегонів, зазначаючи, що про це дізнались з телефонного дзвінка. Як з'ясувалося пізніше, аферисти телефонують киянам, представляються або службою КМДА або штабом Кличко, і переконують не йти голосувати 15 листопада, бо їх кандидат не бере участі у виборах.

"Так от, друзі, з усією відповідальністю повідомляю вас: ця інформація не відповідає дійсності. Другий тур виборів мера Києва відбудеться 15 листопада 2015 року та Віталій Кличко бере участь у виборах і кожен голос дуже важливий. Очевидно, що хтось дуже боїться рейтингу Кличка і обманом намагається понизити явку тих виборців, які голосували за чинного мера в першому турі" - написав Білоцерківець.

У КМДА переконують киян не вірити телефонним аферистам, а обов'язково виконати свій громадянський обов'язок і прийти на голосування.