Шоу-біз та культура
17 листопада 2015
Леді Гага самостійно готує для коханого
За Тейлора Кінні співачка незабаром збирається вийти заміж.
news-image

Найкультовіша поп-виконавиця не така епатажна в простому житті: вона збирається заміж за людину, з якою перебуває у відносинах вже чотири роки, і любить проводити час в романтичній обстановці. Фото Леді Гага демонструє у соцмережах, передає «Є!».

Стефані поділилася своїми успіхами на кухні з передплатниками блогу: вона виклала відразу кілька фотографій недільного вечора, проведеного з коханим Тейлором. Співачка ґрунтовно підготувалася і накрила стіл своїми силами.

Кажуть, що страви виходять смачними тільки тоді, коли готуєш їх з позитивним настроєм і хорошими думками, а судячи з виразу обличчя Леді Гаги, робила вона їх з винятковим задоволенням! Перше блюдо в меню - спагетті болоньєзе за рецептом бабусі, друге - равіолі з горіховою пастою і соусом песто на основі садового базиліка. Мабуть, Стефані не просила нікого про допомогу навіть через дрібниці: на фото вона самостійно натирає сир для равіолі.

Після смачної італійської вечері задоволений Тейлор Кінні зробив з нареченою спільне Селфі для Instagram. Судячи з того, як рідко з'являються в цій соцмережі їх фото, актор не дуже любить робити загальні знімки, але після старань нареченої пішов їй назустріч.