Політика
27 листопада 2015
Корбан закликав Садового розпустити депутатів "Самопомочі" в міськраді Дніпропетровська
За його словами, керівник організації "Самопомочі" Хмельников продав місця в списку Оппоблоку.
news-image

Лідер партії УКРОП Геннадій Корбан закликав Андрія Садового розпустити фракцію «Самопомочі» в міськраді Дніпропетровська. Про він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Є!».

Шановний Андрій Іванович Садовий! Хочу Вас поінформувати про можливий нехороший перелом в українській політиці. Сьогодні в Дніпропетровській міськраді відбулася перша сесія новообраних депутатів. Борис Філатов, якому більшість дніпропетровчан висловило довіру, прийняв присягу мера. Однак керівник міської організації «Самопомочі» Артем Хмельников у компанії з депутатами з «Опозиційного блоку» спробували зірвати сесію з метою створення так званої більшості між Самопоміччю і Оппоблоком, - написав Корбан.

За його словами, керівник організації "Самопомочі" Хмельников  продав місця в списку Оппоблоку.

Андрій Іванович, я добре знаю Вас, як послідовного політика і щирого патріота України. Тому закликаю дати свою оцінку тому, що відбувається і розпустити фракцію «Самопомочі» в міськраді в Дніпропетровську, - написав лідер УКРОПу.
Я розцінюю дії Ваших однопартійців у Дніпропетровську як підлість і удар зі спини. Так чинять тільки боягузи, і люди, які не поважають життєву позицію свого лідера. Простіше зробити чистку рядів, щоб вони не дискредитували ідею Самопомочі, - зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні у сесійній залі Дніпропетровської міськради представники "Самопомочі" намагалися зірвати прийняття присяги нового мера Бориса Філатова. 

Читайте також: У Дніпропетровську зірвали сесію міськради