Спорт
4 грудня 2015
Українець тренуватиме польських професійних боксерів
Досвід і знання українського тренера допоможуть польським боксерам у підготовці до ігор в Ріо-де-Жанейро.
news-image

Український тренер Сергій Корчинський, який тріумфував під час ліги «Світової серії боксу» (World Series of Boxing) з командами Dolce&Gabbana Italia i Astana Arlans Kazakhstan, у сезоні 2016 року працюватиме з польскими боксерами з Rafako Hussars Poland, передає «Є!» із посиланням на Радіо Польща.

Сергій Корчинський здобув перемогу ліги Світової серії боксу в 2012-13 роках з командами з Італії та Казахстану, він працював із такими відомими професійними боксерами, як українець Сергій Дерев’янченко та хорват Філіп Хрґовіц. Досвід і знання українського тренера допоможуть польським боксерам у підготовці до ігор в Ріо-де-Жанейро, - сказав менеджер «Гусарії» («Husaria») Ярослав Колковський.

Корчинський приєднався до тренувального штабу, який очолюють польські тренери Збіґнєв Раубо і Єжи Баранєцький.

Найближчої неділі, 6 грудня, їх підопічні виїжджають на двотижневу підготовку до Ірландії.

У складі Rafako Hussars Poland у 2016 сезоні, крім найкращих польських боксерів – Томаша Яблонського та Ігора Якубовського, які є віце-чемпіонами Європи, будуть шестеро іноземців.

Головними суперниками «Гусарії» на рингах Світової серії боксу стануть команди з Венесуели, Росії та Аргентини - Caciques Venezuela, Russian Boxin Team i Argentina Condors.

Початок протистояння відбудеться в середині січня 2016 року.

Читайте також: Володимир Кличко: Моя історія триватиме