Суспільство
16 грудня 2015
У зірки серіалу "Абатство Даунтон" помер наречений
Чоловік помер після тривалої боротьби з рідкісною формою раку.
news-image

У популярної британської актриси Мішель Докері помер наречений, передає  «Є!».

15 грудня Мішель збиралася відзначити своє 34-річчя в колі рідних і друзів. Однак свято довелося скасувати через смерть її нареченого, 34-річного фахівця з фінансів Джона Дайніна.

Відомо, що чоловік помер 13 грудня в одній з ірландських клінік після тривалої боротьби з рідкісною формою раку. Журналістам вдалося з'ясувати, що лікувальний заклад, в якому помер Джон Дайнін, спеціалізується на створенні комфортних умов для невиліковно хворих.

Повідомляється, що відспівування чоловіка відбудеться сьогодні, 16 грудня.

Відомо, що Мішель Докері останні кілька тижнів перебувала в Америці, де проходив промотур останнього сезону популярного в США і Великобританії серіалу "Абатство Даунтон". Коли Мішель повідомили, що її наречений знаходиться на межі смерті, вона терміново вилетіла до Ірландії.

Мішель Докері і Джон Дайнін познайомилися у 2013 році. Пара не любила розповідати журналістам про свої стосунки. Лише в одному зі своїх інтерв'ю Мішель зазначила, що у неї з'явився молодий чоловік з Ірландії, з яким її познайомив Аллен Ліч.

У лютому 2015 молоді люди оголосили про заручини. Незважаючи на хворобу Джона, пара була впевнена, що їх чекає щасливе спільне майбутнє. Зараз же Мішель дякує своїм шанувальникам за слова підтримки.

Багато фанатів серіалу "Абатство Даунтон" відзначили, що Мішель повторила долю своєї героїні Мері, яка втратила чоловіка і довго не змогла змиритися з цією втратою.

Читайте також: До адвоката російського спецназівця Єрофєєва прийшли з обшуком