Ганну Семенович зістарили для зйомок у новому проекті
Актриса і співачка здивувала шанувальників знімком зі знімального майданчика.
news-image

Співачка і актриса Ганна Семенович заінтригувала передплатників своєї сторінки в «Інстаграмі», виклавши фото зі зйомок, повідомляє «Є!».

Треба визнати, бабця з Ганни вийшла відмінна: візажисти постаралися на славу. Та й акторська гра була на найвищому рівні. Як тільки Семенович встала з крісла, де її гримували, відразу з'явилася і задишка, і нерівна хода. Хоча Ганна і стверджує, що це було нелегко.

"Ніяк не можу увійти в образ. Я схожа на престарілу Попелюшку! Як же мені шкода жінок, яким доводилося ходити в таких сукнях!", - розповіла Семенович російському виданню.

Дійсно, наряд Семенович підібрали не надто зручний: важке плаття з парчі зі справжнім корсетом, а зверху - велика оксамитова накидка. Причому не з легкого оксамиту, а важкого, ніби з портьєри, адже Ганна грає літню жінку XIX століття.

Подробиць про те, для зйомок якого саме проекту Семенович так змінилася, поки не розголошують. Представник актриси повідомила:

"На жаль, розкривати всі подробиці поки не можна. Можу лише сказати, що це новий проект, в якому Ганна дійсно приміряє роль старенької. Однак після того, як з'їдає молодильне яблуко, знову постає перед глядачами в образі красуні".