Події
25 січня 2016
У Дніпропетровську затримали адміністратора антиукраїнських груп у соцмережах
Співробітники Служби безпеки України затримали в Дніпропетровську місцевого жителя, який вів активну антиукраїнську пропаганду в соціальних мережах.
news-image

Про це повідомив прес-центр СБУ, передає «Є!».

Як наголошується, в минулому році адміністратор і власник сайту антиукраїнської спрямованості через Інтернет познайомився з представниками незаконній організації «ДНР» і погодився поширювати сепаратистські матеріали на різних інформаційно-політичних пабліках.

Він поширював інформацію, спрямовану на дискредитацію підрозділів Збройних сил України, популяризацію терористичних організацій« ДНР / ЛНР »і створення так званої« Новоросії ». Також спільник терористів інформував своїх кураторів про настрій населення і соціально-політичній обстановці в Дніпропетровську, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час обшуку правоохоронці вилучили у чоловіка комп'ютерну техніку з доказами протиправної діяльності.

Відкрито кримінальну виробництво за ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Бойовик "ДНР" визнав, що це він підбурював українців на радикальні протести (ВІДЕО)