Політика
3 лютого 2016
Досить валити все на Путіна! - Олег Ляшко
Нардеп заявив, що наразі між БПП і "Новим фронтом" йде міжкланова боротьба та гризня за посади.
news-image

Сьогодні у кулуарах Верховної Ради лідер Радикальної партії Олег Ляшко звернувся до журналістів із емоційною промовою, в якій порівняв Україну із Бермудським трикутником, у якому все зникає, передає кореспондент «Є!»

"У США - зростання росту ВВП, у Європі - зростання, у Китаї - зростання та падіння безробіття, а в Україні - навпаки: найвищий рівень безробіття за 24 роки, падіння росту ВВП і всі списують це на війну та на Путіна. Да не кидайте на дзеркало, коли рожа крива! До чого тут Путін, якщо ви крадете та дурите людей, якщо ви приймаєте корупційні закони, а потім ще звіти про це подаєте?!" - сказав у промові Олег Ляшко.
Він зазначив, що урядовцям замість звіту краще піти на базар та подивитись, що там немає покупців.
"Люди на базар, як у музей ходять: прийшли, зубами поклацали і пішли. Отож весь ваш звіт! А ось коли у людей будуть гроші в кишені і можна буде піти у магазин та купити дитині цукерок - це буде реальний звіт", - підсумував Ляшко.
Також він підкреслив, що наразі між БПП і "Новим фронтом" йде гризня за посади та реальна міжкланова боротьба, яка далека від інтересів країни.

На питання, чи готовий він у майбутньому працювати із Арсенієм Яценюком, Ляшко відповів, що необхідні радикальні зміни.

"Я ще раз підкреслюю - потрібна нова коаліція , новий Уряд і новий Прем'єр-міністр, а головне - нова програма дій", - сказав нардеп.