Актриса Гвінет Пелтроу судиться з 66-річним шанувальником, який багато років її переслідує
Вперше актриса звернулася до суду з проханням захистити себе від стороннього чоловіка у 1999 році.
news-image

У суді Лос-Анджелеса почався судовий процес у справі про переслідування 43-річної актриси Гвінет Пелтроу. Протягом багатьох років жінка отримувала посилки від 66-річного шанувальника Данте Сойу, який проживає в Колумбусі, передає  «Є!»

Варто відзначити, що вперше Гвінет Пелтроу звернулася до суду з проханням захистити себе від стороннього шанувальника у 1999 році. Тоді Данте Сойу надсилав улюбленій знаменитості не тільки листи, але і посилки з секс-іграшками і порнографією.

У 2000 році суд визнав Сойу неосудним і призначив йому проходження лікування в одній зі спеціалізованих клінік. Однак, за словами Пелтроу, в 2015 році вона знову стала отримувати листи від свого давнього шанувальника. Тоді ж Данте Сойу і був заарештований.

Всього за період з 2009 по 2015 рік Гвінет Пелтроу отримала від Данте Сойу 66 листівок. У суді, який пройшов у понеділок, володарка "Оскара" зізналася, що зміст посилок кожен раз мав у собі загадку. Одного разу Сойу надіслав їй сережки до Різдва, потім лист, в якому говорилося, що він збирається одружитися з нею, а в наступній посилці були книги релігійного змісту. Актриса також зізналася, що в одній з посилок був лист, в якому Сойу просив у неї вибачення за раніше написані листи.

За повідомленням видання Associated Press, Гвінет Пелтроу заявила, що побоюється за себе і своїх дітей після посилок Данте Сойу. Варто відзначити, що сам Сойу провини не визнає, а його адвокат запевняє, що його клієнт - глибоко віруюча людина та писав листи актрисі, для того, щоб направити її на "шлях істинний".

Читайте також: Анна Седокова зі своїм хлопцем і дочками зняли сімейне реаліті-шоу (відео)