Події
25 лютого 2016
Правоохоронні органи повинні «давати по руках» тим, хто будує без дозволу, - Кличко (відео)
Мер Києва особисто проінспектував місце обвалу нежилої будівлі у центрі столиці.
news-image

Мер Києва Віталій Кличко особисто пересвідчився у тому, як тривають рятувальні роботи з пошуку людей з-під обвалу перекриттів у відселеному будинку в Шевченківському районі міста Києва, повідомляє «Є!».

Очільник столиці прийшов безпосередньо на місце обвалу. Поспілкувався з очевидцями інциденту та рятувальниками. Останні доповіли меру міста, у який спосіб збираються звільняти будівельників, які опинились під завалами у пастці й благали про допомогу.

Кличко повідомив журналістам, що він став свідком того, як одного з постраждалих чоловіків витягли з-під завалів й у кареті швидкої допомоги повезли до лікарні. Мер наголосив, що у будинку, який знаходиться у приватній власності, велись ремонтні роботи. Однак вони не буди погоджені в адміністрації міста.

"Правоохоронні органи повинні давати "по руках" тим, хто без дозволів будує, порушує закони. Адже це може привести, як ми бачимо, до дуже поганих наслідків", - зазначив Віталій Кличко.

Нагадаємо, 25 лютого у другій половині дня у будинку №12 по вулиці Богдана Хмельницького у Києві впало перекриття. Відомо, що обвалилося кілька поверхів.